Fisk – den beste råvaren Norge har å by på

salmon_mattilsynet_0De aller fleste vet at det er sunt å spise fisk og at man bør få i seg nok Omega 3 hver dag. Man bør helst ha fisk til middag minst en gang i uka. I Norge er vi så heldige at dette er mulig. Produksjonen av fisk har aldri vært større, og hver dag kan man gå og plukke den fisken man ønsker å spise i sin dagligvarebutikk.

Eksporten av fisk til andre deler av verden har heller aldri vært større, og Norge er verdenskjent for sin fisk av ypperste kvalitet. Hele verden kan nå nyte godt av de samme gode råvarene vi er vant til å spise her hjemme fra vår egen stue.

I butikkene bugner det av frossenfisk, men noen ganger ønsker man det lille ekstra og en middag som er litt mer spesiell. Det kan man oppleve ved mange av Norges hoteller som ligger ved kysten. Ved restaurantene her får man ofte servert ferskfanget fisk fra samme dag. Det er det ikke hver dag man opplever!

Siden nordmenn er vokst opp med fisk finnes det mange som er eksperter på hvordan fisken skal tilberedes og hvilket tilbehør som går best til de ulike typene fisk. Derfor vil man på mange restauranter kunne oppleve en kulinarisk opplevelse man sent vil glemme.

Med norske råvarer som basis er norsk tradisjonsrik mat noe av det beste man kan spise. Året rundt kan man nyte av sesongens friske grønnsaker. Fortvil ikke dersom fisk ikke er en favoritt hos deg, man vil også få alternative kjøttretter å velge mellom.

Restaurantene står klare for å varte opp deg og gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. Enten du er glad i fisk eller ikke, vil du finne noe fra menyen du vil like, selv om fisk fanget samme dag alltid vil være å anbefale.